51. Országos Középiskolai Fizikatanári Ankét és Eszközbemutató
Békéscsaba, 2008. március 26-30.

TOURINFORM    BÉKÉSCSABA    HELYSZÍN    DOKUMENTUMOK    PROGRAM    ELŐADÓK    KIÁLLÍTÓK    MŰHELYEK    KÉRDŐÍV

Helyszín

A 2008. évi Középiskolai Fizikatanári Ankét helyszíne az Iskolacentrum területén fekvő Szent-Györgyi Albert Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium lesz, amely 2005 őszén jött létre három békéscsabai középiskola összevonásával. Az iskolában lesznek az előadások, a műhelyfoglalkozások és itt kapnak helyet a kiállítók, valamint a taneszközöket, illetve tankönyveket forgalmazó cégek is.

Az iskola és kollégium egymás mellet helyezkedik el, így remélhetőleg ideális körülményeket tudunk biztosítani a résztvevőknek. Akik szállodai elhelyezést kérnek, azok a Hotel Szlovák és a Fenyves Hotel közül választhatnak. Az ebéd és a vacsora, valamint a kollégiumban és a Hotel Szlovákban lakók reggelije az Iskolacentrum területén található menzán lesz. A Fenyves Szállóban lakók a szálláshelyükön reggelizhetnek.

Az ankét helyszínéhez való eljutás megkönnyítésére szerdán 14:00 és 20:30 között a vasútállomáson várni fogjuk a résztvevőket. Találkozási hely az előcsarnokban, a két kijárati ajtó közti INFORMÁCIÓ előtti területen. Kérjük, hogy az autóbusz pályaudvarra érkezők is ide jöjjenek át. A "fogadóbizottság" ismertetőjele néhány héliummal töltött léggömb lesz.


Térképek és fotók

Nyomtatható térkép
Békéscsabát ábrázoló Google térkép WORD dokumentumba illesztve. Tartalmazza a legfontosabb helyszíneket (regisztráció, szállás, buszpályaudvar, vasútállomás stb.). A térkép szerkesztés nélkül is azonnal nyomtatható.
Panoramio
A helyszínt ábrázoló interaktív Panoramio térkép képekkel. A kis képekre kattintva azok kinagyíthatók, a kinagyított képeken keresztül pedig további Panoramio képek érhetők el.
Iskolacentrum
Az Iskolacentrum és az iskola környékének részletes térképei, illetve az iskola környékének feliratozott légifotói. (A légifotók a fenti Panoramio térkép kis fényképeire kattintva felirat nélkül is megnézhetők.)
Vonattal és busszal
A interaktív térképe a vonaton vagy busszal érkezők számára. A térképen található ikonokra kattintva további informácó kapható az ikonnal megjelölt objektumokról.
Gépkocsival
A interaktív térképe a gépkocsival érkezők számára. A térképen található ikonokra kattintva további informácó kapható az ikonnal megjelölt objektumokról.
Hotel Szlovák
A interaktív térképe a gépkocsival érkezők számára az iskola és a Hotel Szlovák közti közlekedéshez. A térképen található ikonokra kattintva további informácó kapható az ikonnal megjelölt objektumokról.
Fenyves Hotel
A interaktív térképe a gépkocsival érkezők számára az iskola és a Fenyves Hotel közti közlekedéshez. A térképen található ikonokra kattintva további informácó kapható az ikonnal megjelölt objektumokról.
Látnivalók
A interaktív térképe Békéscsaba látnivalóit jeleníti meg. A térképen található ikonokra kattintva további informácó kapható az ikonnal megjelölt nevezetességekről. Néhány látnivaló megtekintéséhez célszerű a pedagógus igazolványt magunkkal vinni.
Vendéglátás
A interaktív térképe néhány békéscsabai vendéglátóhelyet jelenít meg. A térképen található ikonokra kattintva további informácó kapható az ikonnal megjelölt vendéglátóhelyről.

Ankét 2008 kezdőlapra


TOURINFORM    BÉKÉSCSABA    HELYSZÍN    DOKUMENTUMOK    PROGRAM    ELŐADÓK    KIÁLLÍTÓK    MŰHELYEK    KÉRDŐÍV

 A FIZKAPU kezdőlapra anket2008@freemail.hu ELFT