51. Országos Középiskolai Fizikatanári Ankét és Eszközbemutató
Békéscsaba, 2008. március 26-30.

TOURINFORM    BÉKÉSCSABA    HELYSZÍN    DOKUMENTUMOK    PROGRAM    ELŐADÓK    KIÁLLÍTÓK    MŰHELYEK    KÉRDŐÍV

Ugás az Általános Iskolai Fizikatanári Ankét (Gyula) tájékoztatójához

Tájékoztató

Az ELFT Középiskolai Oktatási Szakcsoportjának döntése értelmében a 2008. évi Fizikatanári Ankét Békéscsabán lesz. A helyszín a Szent-Györgyi Albert Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, amely 2005 őszén jött létre három békéscsabai középiskola összevonásával. Az iskola és kollégium egymás mellet helyezkedik el, így remélhetőleg ideális körülményeket tudunk biztosítani a résztvevőknek.

Az itt olvasható honlappal már a szervezés első lépéseitől kezdve tájékoztatni szeretnénk a kollégákat, érdeklődőket az ankéttal kapcsolatos előkészületekről, a helyszínről, a tervezett programokról. Terveink szerint a honlapot rendszeresen frissítjük, így reményeink szerint mindíg aktuális információkat találnak a látogatóink.

Az ELFT Középiskolai Szakcsoportjának vezetőségével egyeztetve egy internetes kérdőív segítségével a potenciális résztvevők véleményét is megkérdeztük az ankét témájával és néhány egyéb szervezési kérdéssel kapcsolatban. A szavazás végeredménye itt megtekinthető.

Az ELFT Középiskolai Szakcsoportjának vezetősége szeptember 19-én a szavazás eredményét is figyelembe véve úgy döntött, hogy az ankét témája: Kísérletek a fizikában, kísérletezés az iskolában. (Mivel 2009. a Csillagászat Nemzetközi Éve lesz, így az internetes szavazásban minimális többséget szerzett űrhajózás/űrkutatás témakör ahhoz kapcsolódhat majd.)

Az Ankéttal kapcsolatos Tájékoztató és a Jelentkezési lap a DOKUMENTUMOK menüpontból letölthető. A jelentkezési lapok beküldési határideje 2008. február 8. A Szervezők kérik a határidő betartását.

Fotóalbum


Science on Stage magyarországi előkonferencia (2008.03.29. szombat)

Az Ankéttal egyidőben, de attól független rendezvényként kerül lebonyolításra a Science on Stage (SonS) magyarországi előkonferenciája. Erre külön kell jelentkezni, és ha szükséges, külön kell szállást, étkezést igényelni. A Science on Stage előkonferencia tájékoztatója és jelentkezési lapja szintén a DOKUMENTUMOK menüpontból érhető el, beküldési határideje: 2008. március 1. További információkat Ujvári Sándor (Székesfehérvár) ad a rendezvényről.(ifj.) Zátonyi Sándor
az ELFT Békés Megyei Csoport elnöke


TOURINFORM    BÉKÉSCSABA    HELYSZÍN    DOKUMENTUMOK    PROGRAM    ELŐADÓK    KIÁLLÍTÓK    MŰHELYEK    KÉRDŐÍV

 A FIZKAPU kezdőlapra anket2008@freemail.hu ELFT