Pályázat

Még xxx nap az évfordulóig.

FELHÍVÁS    PÁLYÁZAT    ÉLETRAJZ    GALÉRIA    ÖTLETEK    LINKGYŰJTEMÉNY    ESEMÉNYEK    HELYSZÍNEK    BESZÁMOLÓK    KAPCSOLAT


A Foucault 200 eseménysorozat magánkezdeményezés, az egyes eseményeket önként csatlakozó magánszemélyek, illetve intézmények szervezik. A rendezvénysorozathoz való csatlakozás ösztönzéséhez a kollégák számára pályázatot hirdetek.

A pályázaton automatikusan részt vesz az a személy, aki valamilyen helyi rendezvényt szervez, azt a Foucault 200 – ESEMÉNY elnevezésű Google Űrlap kitöltésével előre meghirdeti és a megtartott eseményről írásos/fényképes leírást küld a BESZÁMOLÓK rovatba. (Ha valaki nem akar a pályázaton indulni, a meghirdetéskor külön jelezze!) A pályázaton zárt körben megtartott eseményekkel (pl. iskolai rendezvény saját tanulóknak) is részt lehet venni, de itt is feltétel az esemény előzetes meghirdetése és a beszámoló a FOUCAULT 200 megfelelő rovataiban.

A pályázat első három helyezettje számára egy-egy olyan tárgyjutalmat ajánlok fel, melyek Foucault munkásságához kapcsolódnak:
  1. díj egy SkyWatcher BK709 EQ1 távcső és állvány
  2. díj egy LuxTools lézeres távolságmérő
  3. díj egy Eszköz az örvényáram kimutatásához

A pályázatban résztvevők októberben a BESZÁMOLÓK alapján, egy Google Űrlapon leadott szavazataikkal döntik el a sorrendet. Szavazni azok is szavazhatnak, akik versenyen kívül szerveztek valamilyen eseményt és küldtek be róla beszámolót. A szavazáskor az első három helyre javasolt személy tevékenységét kell értékelni 4–2–1 ponttal. A szavazatokat én összegzem, és csak a díjazottak nevét és a díjazott rendezvény címét/megnevezését hozom nyilvánosságra, a további sorrendről nem adok információt.

Határidők:
  2019. szeptember 8. – Az eseményről szóló előzetes tájékoztató megküldése WORD dokumentumként az ESEMÉNYEK rovat számára.
  2019. szeptember 18.A Foucault 200 eseményei (+/– három nap eltérés megengedett)
  2019. október 8. – Az eseményről beszámoló megküldése az BESZÁMOLÓK rovat számára.
  2019. október 15. – A szavazás kezdete.
  2019. október 21. – A szavazás vége.
  2019. október 25. – Eredményhirdetés.

A díjazottak:
A 29 szavazásra jogosult kolléga közül 20 fő szavazott. Az általuk adott pontokat összegezve alakult ki a végső sorrend. Mivel sok remek rendezvény volt a 2. és 3. díjak számát megdupláztam, így öt pályázó kap tárgyjutalmat:

  1. Farkas László (Keszthely)SkyWatcher BK709 EQ1 távcső és állvány
  2. Csorba Imre (Kiskunhalas)LuxTools lézeres távolságmérő
  3. Tepliczky István (Miskolc)LuxTools lézeres távolságmérő
  4. Sinkó Andrea (Szombathely)Eszköz az örvényáram kimutatásához
  5. Csatári László (Debrecen)Eszköz az örvényáram kimutatásához

Zátonyi Sándor (ifj.)


FELHÍVÁS    PÁLYÁZAT    ÉLETRAJZ    GALÉRIA    ÖTLETEK    LINKGYŰJTEMÉNY    ESEMÉNYEK    HELYSZÍNEK    BESZÁMOLÓK    KAPCSOLAT

 A FIZKAPU kezdőlapra fiztan@freemail.hu