Pályázat

Még xxx nap az évfordulóig.

FELHÍVÁS    PÁLYÁZAT    ÉLETRAJZ    GALÉRIA    ÖTLETEK    LINKGYŰJTEMÉNY    ESEMÉNYEK    HELYSZÍNEK    BESZÁMOLÓK    KAPCSOLAT


A Foucault 200 eseménysorozat magánkezdeményezés, az egyes eseményeket önként csatlakozó magánszemélyek, illetve intézmények szervezik. A rendezvénysorozathoz való csatlakozás ösztönzéséhez a kollégák számára pályázatot hirdetek.

A pályázaton automatikusan részt vesz az a személy, aki valamilyen helyi rendezvényt szervez, azt a Foucault 200 – ESEMÉNY elnevezésű Google Űrlap kitöltésével előre meghirdeti és a megtartott eseményről írásos/fényképes leírást küld a BESZÁMOLÓK rovatba. (Ha valaki nem akar a pályázaton indulni, a meghirdetéskor külön jelezze!) A pályázaton zárt körben megtartott eseményekkel (pl. iskolai rendezvény saját tanulóknak) is részt lehet venni, de itt is feltétel az esemény előzetes meghirdetése és a beszámoló a FOUCAULT 200 megfelelő rovataiban.

A pályázat első három helyezettje számára egy-egy olyan tárgyjutalmat ajánlok fel, melyek Foucault munkásságához kapcsolódnak:
  1. díj egy SkyWatcher BK709 EQ1 távcső és állvány
  2. díj egy LuxTools lézeres távolságmérő
  3. díj egy Eszköz az örvényáram kimutatásához

A pályázatban résztvevők szeptember végén a BESZÁMOLÓK alapján, email-ben megküldött szavazataikkal döntik el a sorrendet. Szavazni azok is szavazhatnak, akik versenyen kívül szerveztek valamilyen eseményt és küldtek be róla beszámolót. A szavazáskor az első három helyre javasolt személy tevékenységét kell értékelni 4–2–1 ponttal. A szavazatokat én összegzem, és csak a díjazottak nevét és a díjazott rendezvény címét/megnevezését hozom nyilvánosságra, a további sorrendről nem adok információt.

Határidők:
  2019. szeptember 8. – Az eseményről szóló előzetes tájékoztató megküldése WORD dokumentumként az ESEMÉNYEK rovat számára.
  2019. szeptember 18.A Foucault 200 eseményei (+/– három nap eltérés megengedett)
  2019. október 8. – Az eseményről beszámoló megküldése az BESZÁMOLÓK rovat számára.
  2019. október 15. – A szavazás kezdete.
  2019. október 21. – A szavazás vége.
  2019. október 25. – Eredményhirdetés.

Zátonyi Sándor (ifj.)


FELHÍVÁS    PÁLYÁZAT    ÉLETRAJZ    GALÉRIA    ÖTLETEK    LINKGYŰJTEMÉNY    ESEMÉNYEK    HELYSZÍNEK    BESZÁMOLÓK    KAPCSOLAT

 A FIZKAPU kezdőlapra fiztan@freemail.hu

websas.hu