Kapcsolat

Még xxx nap az évfordulóig.

FELHÍVÁS    PÁLYÁZAT    ÉLETRAJZ    GALÉRIA    ÖTLETEK    LINKGYŰJTEMÉNY    ESEMÉNYEK    HELYSZÍNEK    BESZÁMOLÓK    KAPCSOLAT


A Foucault 200 eseménysorozat magánkezdeményezés, melynek internetes honlapja a FizKapu honlapom része. Az egyes eseményeket önként csatlakozó magánszemélyek, illetve intézmények szervezik.

A honlap ÖTLETEK, ESEMÉNYEK, HELYSZÍNEK és BESZÁMOLÓK rovataiba várom a rendezvénysorozathoz csatlakozó, azt támogató kollégák írásait, információit. Ezeket emailben lehet beküldeni Word dokumentum formátumban, egyetlen csatolt állományként. Az anyagok megírásakor kérem a FizTan rovatban megadott formai előírások betartását.

A rendezvények előzetes felméréséhez egy rövid, mindössze 5 kérdést tartalmazó Google Űrlap készült Foucault 200 – előzetes felmérés címmel. Kérem, hogy minél többen töltsék ki, akkor is, ha még bizonytalanok a rendezvény megszervezésével kapcsolatban.

• Email:
fiztan@freemail.hu
• Honlap:
http://www.fizkapu.hu/foucault200/foucault200.html
• Facebook:
https://www.facebook.com/Foucault-200-272677960303032/
• Letölthető logó: (2968 x 1492 képpont, PNG formátum, 282 KB)
http://www.fizkapu.hu/foucault200/egyeb/foucault_logo_nagy.png

Zátonyi Sándor (ifj.)
Az előzetes felmérés eddigi részeredményei:
Tervezi-e helyi rendezvény megszervezését?
IGEN: 8, NEM: 0, TALÁN: 6

FELHÍVÁS    PÁLYÁZAT    ÉLETRAJZ    GALÉRIA    ÖTLETEK    LINKGYŰJTEMÉNY    ESEMÉNYEK    HELYSZÍNEK    BESZÁMOLÓK    KAPCSOLAT

 A FIZKAPU kezdőlapra fiztan@freemail.hu

websas.hu